Laat ons de drank verzorgen tijdens jouw feest, lekker makkelijk!

Laat ons de drank verzorgen tijdens jouw feest, lekker makkelijk!

Geniet van je feest en laat Thuis-feest jullie drank verzorgen!

Hoeveel drank heb ik in vredesnaam nodig voor mijn feest? En wat een gedoe dat gesleep met kratten bier, wijn en frisdrank! En hoe ga je al die drank koelen?

Wij weten precies hoeveel drank er nodig is op jouw feest, en hebben een drankpakket samengesteld dat bestaat uit:

Bier
Wijn
Fris en zo

<< (Klik op één van de knoppen om er meer over te lezen)

Ook glazen, koeling (wij leveren alles gekoeld aan in speciale boxen) en een spoelkrat zijn bij dit pakket inbegrepen!!  Wij slepen met de drank, wij zorgen dat de eventuele Bloempotten gevuld blijven met ijs en flessen, wij zorgen voor schone glazen en opgeruimde tafels!

Wat kost ons feest - drankarrangement?

Dit all-in drankpakket voor een feest van 4 uur kost slechts € 13,95 pp bij een minimale afname van 45 personen. 
Elk uur extra kost € 3,50 extra.
Dit drank arrangement is alleen te boeken icm onze dj/licht/geluid service, daarom kunnen we dit drankpakket enorm goedkoop aanbieden. (We zijn er dan toch)
Vergelijk dit maar eens met welke andere cateraar dan ook! 

Een biertap huren voor je feest thuis?

Wil je liever tapbier op je feest? Dat kan ook! We kunnen onze verlichte bar voorzien van een biertap. Je betaald dan de taphuur + een toeslag voor tapbier. (tapbier is veel duurder dan flesjesbier) 
Onze biertap verhuren we alleen wanneer we zelf op jouw feest aanwezig zijn en in combinatie met ons drankarrangement. 

De hoeveelheid drank die we meenemen is gebaseerd op het gemiddelde drankverbruik tijdens al onze feesten tot nu toe, vermeerderd met 20%.
Vrijwel zeker ook genoeg voor jouw feest dus!

Wij doen de boodschappen!


Wij nemen alles mee


Je heb niet te weinig drank


Je heb niet te veel drank


Wij ruimen op!


Inclusief alle glazen


Je hoeft niet af te wassen


Jij kunt van je feest genieten!


Hoe koel ik alle drank op mijn feest?

Goeie vraag, en wij hebben de oplossing!
Maak gebruik van onze speciale verlichte bloempotten met ijs! Alle drank is razendsnel gekoeld, en het ziet er ook nog eens supercool en trendy uit! 
Je koelkast misbruiken om alle drank te koelen is volstrekt overbodig!
bloempot-1.jpg
bar-met-barman-huren.jpg

Doen jullie ook de bediening?

Natuurlijk! Of zet je je neefje achter de bar? Vergis je niet, bij een feest vanaf zo'n 45 personen is barman spelen een drukke taak die je niet aan iemand wilt overlaten die dit zelden of nooit gedaan heeft. Dus wil je bediening? En/of een leuke verlichte bar? Dat kan. Tegen een kleine vergoeding hebben we een leuke verlichte bar in de verhuur (met of zonder tap) en/of nemen we 1 of 2 leuke, professionele bardames of heren mee die de drankjes voor jouw gasten inschenken. Zij zorgen er ook voor dat lege flesjes en glazen worden opgehaald en schoongemaakt, en gaan rond met eventuele hapjes. 

Welkomstdrankje?

Bij binnenkomst ontvangt iedere gast een heerlijk fris welkomstdrankje van één van onze gastheren. Je gasten voelen zicht direct erg welkom, en het ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit!
En het is gewoon een feit; veel mensen voelen zich een klein beetje onzeker wanneer ze binnenkomen in een ruimte waar ze niet iedereen kennen. Wanneer je iets in je hand hebt is dat gevoel een stuk minder. Bijkomend voordeel is dat er gelijk een slokje alcohol in zit, waardoor men zich ook gelijk wat vrijer voelt. 

Bij minimaal 45 personen kan Thuis-feest jullie een geheel verzorgt welkomstdrankje aanbieden voor slechts € 2,95 pp. Dat is inclusief een heerlijke prosecco met een paar framboosjes, door ons geserveerd in een champagneflute (glas).

welkomsdrankje-feest.jpg
feestelijk-welkomsdrankje-feest-prosecco.jpg
We zien ook wel eens dat mensen dit zelf proberen te verzorgen, maar meestal mislukt dit door tijdgebrek zo vlak voor het feest. Of men vergeet simpelweg de drankjes te geven aan de binnenkomers. Of ook verschrikkelijk; men gebruikt plastic 'glaasjes'... 

Ons advies: Doe het gewoon in één keer goed. Zoveel scheelt het niet qua prijs....