Laat je feest doorgaan met onze preventieve maatregelen!

Laat je feest doorgaan met onze preventieve maatregelen!

Aangepast feest thuis rekening houdend met de opgelegde Corona / COVID19 regels

Vanaf juli zijn de Corona maatregelen gelukkig iets ‘losser’. Maar we moeten wel op blijven letten, daarom heeft Thuis-feest een aangepast feest-concept voor feesten de komende maanden.
In juli mogen er thuis (in de tuin) maximaal 100 personen samen komen zonder gezondheidscheck, mits de 1,5 meter afstand mogelijk is. 

Om zoveel mogelijk risico te vermijden hebben wij de volgende aanpassingen gedaan binnen ons Thuis-feest concept:

mannetje vrouwtje

Afstand / ruimte

Uiteraard dien je zelf zorg te dragen voor voldoende ruimte zodat je gasten de mogelijkheid hebben om afstand van elkaar te houden. Als organisator van jouw feest ben je hier zelf voor verantwoordelijk tijdens het feest.

Gasten die één huishouden vormen hoeven uiteraard onderling geen rekening te houden met de afstand-regel

aantal

Minimum aantal personen tijdens een Thuisfeest

Normaal gesproken hanteren we een minimum van 40 personen. Dit hebben we verlaagd naar 30 personen zodat er meer ruimte kan ontstaan.  Minder personen mag natuurlijk ook, maar in de prijsberekening hanteren we 30 personen.

DJ

DJ en verzoekjes

Als onze party dj van de partij is hebben we om contact zoveel mogelijk te beperken de mogelijkheid om verzoekjes in te dienen via onze bierviltjes die overal op de tafels liggen.

Wij zorgen voor voldoende pennen zodat deze niet aan elkaar doorgegeven hoeven te worden. 

koptelefoon

Silent disco

Het geluidsniveau wat de dj produceert is 'feestelijk'. Om te voorkomen dat mensen op en rond de dansvloer (heel) dicht bij elkaar komen om te praten kun je kiezen voor onze silent disco. De muziek is slechts heel zacht hoorbaar en men kan gewoon (ook op een afstandje) met elkaar praten. Daarnaast ziet het er hilarisch uit en het is ook nog eens fijn voor de buren!

hapjes

Hapjes tijdens het feest

Normaal gesproken lopen we gedurende het feest rond met heerlijke hapjes. We plaatsen deze nu (indien gewenst) op een tafel zodat iedereen op gepaste afstand van anderen iets lekkers kan pakken. (zowel koude als warme hapjes)

drankjes zelfbediening

Drankjes bij zelfbediening

Drankjes kan men zelf pakken uit onze supergave grote verlichte bloempotten met ijs zodat men ook hier gepaste afstand kan bewaren. Wij zorgen voor extra veel glaswerk zodat je altijd een schoon glas kunt pakken. Het gebruikte glas zet je op een dienblad naast de potten. Deze worden de hele avond door ons goed schoongemaakt en aangevuld.

bar

Bar zonder wachten!

Wil je gebruik maken van onze verlichte bar?  De gasten laten hun drankjes klaarzetten via ons speciaal hiervoor ontwikkelde online bestelsysteem op je eigen telefoon zodat de wachttijd minimaal is en er dus afstand bewaard blijft bij de bar. Na bestelling ontvang je een bestelnummer. Zodra je bestelling klaarstaat zie je jou nummer op een display boven de bar verschijnen.

tent

Meer ruimte creëren

We plaatsen indien de ruimte buiten het toelaat een extra tent met gezellige verlichting zodat er extra ruimte ontstaat. Zelfs met een kleine tent ontstaat plots veel meer ruimte!