Wat haal ik in huis?

Wat haal ik in huis?
We kunnen ons voorstellen dat je dat denkt, zomaar gevonden op internet, is dat allemaal wel betrouwbaar en wordt er daadwerkelijk uitgevoerd wat is afgesproken?

Wees gerust, bij Thuis-feest loop je geen enkel risico. We hebben dan ook nog nooit een minder goede reactie ontvangen en daar zijn we natuurlijk trots op!!
Hieronder en op onze Facebook pagina kun je enkele reacties van onze klanten lezen.

Het was geweldig georganiseerd. Boven verwachting. Dankzij jullie hebben we een knalfeest gehad!

Toen het feest was afgelopen was alles keurig opgeruimd. We hebben ons nergens druk om hoeven maken en alleen maar genoten. De dj was perfect en voelde het publiek heel goed aan en de mensen in de bediening waren ontzettend professioneel.
Wij wisten dat jullie goed waren van een vriendin van ons maar zo goed hadden we niet gedacht. We hebben een huwelijksfeest gehad waar we alleen maar van konden dromen en we hebben nog 3 dagen nagenoten van het feest.
Ook de dansvloer was geweldig en de opvang van de gasten ook. Toen wij kwamen aanlopen lag de rode loper al uit voor het huis met aan weerszijden fakkels. Je zag overal gekleurd licht achter de ramen. Het zag er spectaculair uit.
Wij raden thuis feest zeker!!! aan.

Hoe heerlijk was het dat jullie ons alle zorg uit handen hadden genomen, waardoor wij optimaal hebben kunnen genieten. Het was werkelijk van begin tot einde perfect! Alles klopte en dat is mede aan jullie te danken!
Fantastisch klassefeest voor mijn jongste dochter als afscheid van de basisschool. Sfeer, muziek, entertainment, alles was top geregeld. Super dank voor een onvergetelijk ervaring.
Ik werd 50 en heb thuis een feestje gegeven samen met jullie.Het was in een woord fantastisch gewoon,heb echt een superfeest gehad met een uitstekende barbueque,verlichte dansvloer en een super DJ.Als ik weer iets wil vieren dan zeker weer met jullie,jullie hebben mijn feestje helemaal compleet gemaakt!!!
Was geweldig gedaan. Werd een super avond met collega's en oud collega's. Het eten was heerlijk en tot de laatste kruimel op. Fantastische organisatie en ook nog met veel geduld om da laatste feestgangers uit te laten dansen.... x
Een echte aanrader: Top organisatie, professioneel advies, opbouw en aankleding van de ruimte super en prima afhandeling (keurig achtergelaten) Mooie sfeervolle aankleding, professionele DJ en natuurlijk was Jeffreys eten super lekker. De DJ had zich zelfs in een mooi wit pak gestoken. Alle gasten erg enthousiast en voor mij door jullie ontzorgende actieviteiten een lekker relaxed feest. 
Een fantastisch feest gehad. Het is alweer bijna een tijdje geleden, maar ik geniet er nog van als ik er aan denk. Van begin tot eind verzorgd, en de afspraken precies nagekomen. Een echte aanrader!
Superfeest gehad met de jongens van thuis-feest! Als je een geheel verzorgde avond wilt met fantastische muziek kan ik iedereen thuis-feest aanraden!