dj_patrick.jpg

Hi, ik ben Patrick Stam. Een goeie veertiger met bijna 30 jaar discjockey ervaring. Toen ik begon als DJ in een Jongeren Centrum (De Stal, Vianen) moest ik zelfs liegen over mijn leeftijd. Maar eigenlijk gaat het nog verder terug, daar waar mijn vader mij meenam naar de studio van de ziekenomroep in een groot Rotterdams ziekenhuis. Al heel wat jaren ervaring dus. In het Jongerencentrum was ik heel het weekend te vinden, het liefst als DJ maar ook achter de bar als ik bardienst had. Samen met DJ Bo Bellow , die nog steeds als DJ draait. Maar ook  met Sijbe, die nu de trotse eigenaar is van een verhuurbedrijf van licht en geluid, waar ook ik vele jaren als “free lance” DJ gewerkt heb voor de drive-in shows. 


Later heb ik ook  als DJ / Presentator diversie radioprogramma’s gepresenteerd bij lokale omroepen. Waarbij het meest succesvolle programma een ochtend programma was alá Edwin Evers. Actualiteit, fileberichten, muziek maar vooral gezelligheid moest het uitstralen. 

Ik ben opgegroeid met 70’s en 80’s muziek, fan van de classics van die jaren, Rock, Club of Disco. En nu heb ik ook graag een stukje trance aan in de auto of bezoek een trance feest. Steeds leuker vind ik Dub-step, een ‘nieuwe’ muziek stroming.

Nu werk ik alweer 15 jaar samen met Martin waarbij het soms eng is om mee te werken. We hebben regelmatig dezelfde platenkeus op hetzelfde moment, daar waar de één denkt een briljant idee te hebben heeft de ander de plaat al klaar staan.

Ik zie er naar uit om van jullie feest een succes te maken.

Martin-Boekhout.jpg

En ik ben Martin Boekhout, eveneens een woest aantrekkelijke 50’er, woonachtig in Houten. ;-)
Ik ben ruim 10 jaar DJ en eigenaar geweest van de Pulsar drive in show. Dit was in de jaren 90 een van de grotere drive in shows van midden Nederland. Met onze bizar grote licht en geluidsinstallatie draaiden we feesten in bar-dancings, kroegen, sportkantines, scholen, etc.
Ook heb ik geruime tijd meegewerkt aan het verzorgen van drive in shows in Spanje (The Coca-Cola video road show). Langs alle costa’s verzorgden we daar in het zomerseizoen feesten op campings. Zoals de naam al doet vermoeden gesponsord door Coca-Cola!

Ik ben naast Thuis-feest ook eigenaar van Boekhout Multimedia, (www.boekhout-multimedia.nl) gevestigd in Houten (bij Utrecht). Onder Boekhout Multimedia valt naast Thuis-feest en Quite-White Sound & Light ook EnjoyVideo. Dit is een videoproductiebedrijf dat zich bezighoudt met het maken van opnames bij dans en theatervoorstellingen, concert- en congresregistratie, en nog veel meer!
Kijk maar eens op de site: www.EnjoyVideo.nl

Omdat het DJ virus toch bleef kriebelen en Patrick dezelfde afwijking heeft als ik, ontstond zo'n 11 jaar geleden het idee het Dj’en toch maar weer op te pakken. Niet snel daarna hebben we ons aanbod uitgebreid met horeca en onstond het totaalconcept. En met succes!!!! De laatste jaren heb ik me voornamelijk gestort op ons Thuis-feest horeca totaalconcept.

Ik hoop jullie snel te zien!!