Image

Stap Terug in de Tijd met de Thuis-feest
Back to the Disco Party!

Image

Een onvergetelijk knalfeest!!

Duik in de funky sferen van de jaren '70 en maak je klaar voor een onvergetelijke reis terug in de tijd! Ontdek ons exclusieve 70's disco thuisfeest, doordrenkt met de heerlijke klanken van Gloria Gaynor, Dan Hartman, The 3 Degrees en nog veel meer iconische artiesten uit het disco-tijdperk. Met een leuke 70's-80's DJ, echte discoverlichting, een verlichte saterday nigh fever dansvloer en een verlichte bar vol heerlijke drankjes, brengen wij de onweerstaanbare vibes van de jaren '70 naar jouw eigen woonkamer. Maak je klaar om te dansen en te genieten van de tijdloze muziek die de basis legde voor het ultieme discogevoel!

De Ritmes van de Jaren '70:

Onze ervaren DJ's hebben een diepe liefde voor de disco van de jaren '70 en weten als geen ander hoe ze die authentieke sfeer moeten vangen. Van de soulvolle klanken van Gloria Gaynor's "I Will Survive" tot de funky beats van Dan Hartman's "Relight My Fire," onze playlist is doordrenkt van de grootste hits uit dat tijdperk. Laat je betoveren door de muziek die de wereld liet dansen en genieten.

feest met dj in huiskamer of tuin

Disco Magic:

Transformeer jouw huis in een disco-paradijs met onze betoverende verlichting. Terwijl de discobal fonkelt en de dansvloer oplicht, worden je gasten ondergedompeld in de kleurrijke gloed die de jaren '70 zo kenmerkend maakte. Dans alsof je in Studio 54 bent, omringd door de hypnotiserende lichtshow die de sfeer naar ongekende hoogten tilt.

Een Complete Beleving:

We brengen niet alleen de muziek en verlichting mee, maar verzorgen ook gelijk de complete catering! Heerlijke drankjes en feestelijke hapjes in verschillende variaties. Dit is niet zomaar een feest; dit is een complete beleving die je meeneemt naar de hoogtijdagen van de disco.
Image

Een echte classics Disco-avond!

Duik diep in de glinsterende wereld van de jaren '70 met ons exclusieve 70's disco thuisfeest. Van de meeslepende beats van Gloria Gaynor tot de onweerstaanbare ritmes van The 3 Degrees, wij brengen de disco-erfenis tot leven in jouw eigen woonkamer. Neem vandaag nog contact met ons op en beleef een dansfeest dat de tijd doet vergeten. Laat de funky tunes en het schitterende licht je meevoeren naar een tijd waar de dansvloer het hart van het feest was, en de muziek nooit stopte met spelen!

Kom in stijl!

Zorg dat jouw gasten weten dan het een disco themafeest is en geef op de uitnodiging het advies om geheel in stijl te verschijnen. Dit is echt heel belangrijk, hoe meer mensen er verkleed zijn hoe leuker. We ervaren het al-tijd, bij een themafeest zit de sfeer er door de leuke outfits DIRECT in!
Omdat niet iedereen waarschijnlijk verkleed wil of kan komen leg je bij de ingang een flink aantal glitterhoedjes, afropruiken etc neer.
Image

Waar bestaat de Thuis-feest Back to the Disco Party uit?

Zoals gezegd, wij regelen alles en je hoeft zelf niks te doen behalve gasten uitnodigen en tijdens de avond van je feest genieten! Wat nemen we allemaal mee:

  • Uiteraard... Een verlichte dansvloer
  • 70's dj inclusief geluidset en dj booth
  • Disco achterwand dj (sterrendoek of disco-spandoek)
  • 70's discoverlichting (ja, inclusief discobollen)
  • Sfeerverlichting 
  • Bar, drank en hapjes
  • Decoratie

Helemaal compleet met dj, dansvloer, drank & hapjes!,
vanaf
€ 45,00 pp!!