FESTIVAL IN JOUW TUIN!

festival tent bij tuinfeest

Festival in jouw tuin!

tuinfeest verjaardag

Doe jouw tuinfeest in festival sfeer!

Een tuinfeest is altijd leuk! We hebben natuurlijk niet altijd lekker weer, dus zorg voor een tent of beter nog, laat die gewoon door ons plaatsen. Geen omkijken naar en altijd de garantie van een mooie, stevige tent. Wat dacht je bijvoorbeeld van een nomaden of bedoeinen tent (ook wel stretchtent genoemd) zoals hierboven op de foto?
Of misschien onze unieke dome tent zoals hieronder op de foto? Door de luxe uitstraling til je je feest gelijk naar een next level!!

Laat ons jouw heerlijk relaxte tuinfeest verzorgen!

Hoe creëren we een festival sfeer bij jouw tuinfeest?
In de mooie stretchtent of pagodetent(en) en in de tuin hangen we sfeervolle lampslingers en/of lampionnen in verschillende maten. In de tuin plaatsen we onze enorme fakkels voor een heerlijk sfeertje. Mooie steigerhouten statafels of misschien juist strakke witte tafels? Alles is mogelijk.

Onze supergoede dj draait heerlijke muziekjes en mixt alles naadloos aan elkaar. Drankjes halen de gasten bij onze leuke verlichte bar, of men pakt een heerlijk koud biertje uit één van de enorme verlichte bloempotten met ijs en flesjes bier die verspreid door de tuin staan. 
Lekker over the top met een verlichte dansvloer in de tent? Geen probleem! Zie je het al voor je? Wij wel!
En het mooiste is, je hoeft zelf niets te doen want wij regelen alles voor je!

Voor een luxe stretchtent heb je wel wat ruimte nodig, maar ons festival-thema kan natuurlijk ook met andere tenten en past dan in iedere tuin. Informeer naar de mogelijkheden!