Sweet 16 of 18e verjaardag thuis vieren?
Of een examenfeest thuis organiseren?

feest met dj in huiskamer of tuin

Jouw zoon of dochter wil de 16e verjaardag of 18e verjaardag vieren....

En als ouder ben je natuurlijk bang dat het er misschien pittig aan toe zal gaan

Maar de hele avond toezicht houden is natuurlijk ook niet echt een feestje en zeker niet gezellig. 
Dus....  Tijd voor de Thuis-feest oplossing!

Bij een 16e of 18e verjaardag hoort toch een compleet ‘over the top’ knalfeest?

Maar hoe dan?

Gewoon. Door contact op te nemen met ons. Thuis-feest dus.

Thuis-feest neemt je alle zorgen en vrijwel al het werk uit handen om het verjaardagsfeest van jouw zoon of dochter helemaal top te laten verlopen. Niet alleen ziet alles er op en top verzorgd uit, onze dj zorgt ervoor dat de verjaardagsgasten hier nog heel lang over na-praten!

Wij verzorgen het feest van begin tot eind en voorzien alle gasten niet alleen van lekkere snacks en drankjes (al dan niet alcoholvrij) maar zorgen ook voor een feestelijke sfeer door onze jonge maar zeer ervaren dj’s. Verlichte dansvloer erbij? Natuurlijk! Gave verlichting waardoor een lounge-club achtig effect ontstaat? Allemaal mogelijk. 

Ook een verlichte bar is van de partij (al dan niet met tap) en de barman en horeca medewerker(s) houden in de gaten of er geen alcoholmisbruik plaatsvindt. (Toezicht op de achtergrond in de vorm van een ouder dient wel aanwezig te zijn)
Wil je liever niet dat het feest binnen plaatsvindt? Geen probleem, maak dan gebruik van onze stevige partytent(en) die wij voor je neerzetten. 

Hoe kun je er als ouder voor zorgen dat het verjaardagsfeest niet gierend uit de klauwen loopt?

De grootste zorg bij een jeugdfeest is meestal alcohol. Wij hebben verschillende manieren om daar mee om te gaan. Variërend van geen alcohol tot een consumptiesysteem, of het geheel ‘vrij laten’ maar wel met toezicht. Op een privéfeest hoeft de barman nl niet om id’s te vragen dus het is belangrijk om dit vooraf vast te leggen, ook met zoon of dochterlief…. Sterke drank raden we sowieso af bij jeugdige feesten. 

Kortom, alles is mogelijk en vooral zonder dat je zelf iets hoeft te regelen of te doen! Wij verzorgen alles!
Meer weten over de mogelijkheden? Vul dan een contactformulier in voor meer informatie en een offerte. Wij verzorgen feesten vanaf zo’n 40 personen.