Samen met ons jou feest organiseren?

festival tent bij tuinfeest

Samen met ons jouw thuisfeest organiseren?

tuinfeest verjaardag

Zijn we volgeboekt maar wil je toch een feest met Thuis-feest?

Thuis-feest is druk!
Vrijwel al onze klanten willen een compleet verzorgd feest inclusief bediening en zo. De komende maanden hebben we het heel erg druk en verzorgen we ieder weekend feesten. Hierdoor komt het voor dat we mensen teleur moeten stellen die een compleet verzorgd feest bij ons willen boeken.

Om toch zoveel mogelijk van onze klanten blij te kunnen maken hebben we een oplossing bedacht. We hebben vrijwel altijd spullen beschikbaar, maar bedienend personeel (bar, catering, dj) en tijd vormt vaak de bottleneck.

Daarom deze oplossing:
Wij leveren en plaatsen alles wat je nodig hebt voor een mooi feest, maar je zorgt tijdens de avond zelf voor bv een barkeeper en/of iemand die rondgaat met de hapjes. Of laat de gasten gewoon zelf hun drankje inschenken dmv onze leuke zelfbedienings-oplossing!
Op die manier hoef je zelf helemaal nergens aan te denken, wij regelen verder alles!

Dus heb jij mensen in je omgeving die het leuk vinden om achter de bar te staan of met hapjes rond te gaan? Of kies je voor zelfbediening? Dan is dit de oplossing voor een mooi feest!

Wat kunnen we voor je doen?

Wij verzorgen bijna alles, hieronder een voorbeeld situatie van ons meest geboekte pakket:
In de ochtend komen wij een tent (of tenten) plaatsen, die we voorzien van leuke verlichting en statafels. Ook plaatsen we een geluidsinstallatie waar je zelf een telefoon en/of tablet op aan kunt sluiten. Weet je niet welke muziek je moet draaien? Maak dan gewoon gebruik van onze Spotify playlisten.

Ook plaatsen we een bar (met of zonder tap) en/of onze zelfbedienings-verlichte bloempotten met ijs. Alle drank leveren we ook gekoeld in speciale boxen aan, want dat past natuurlijk nooit in jouw koelkast. Daarnaast kunnen we ook onze lekkere hapjes gekoeld meenemen op nette serveerschalen.

Wat moet jij dan doen?
Nadat we alles hebben opgebouwd geven we een korte uitleg met de geheimen en tips van Thuis-feest. Je zorgt dan zelf voor een barman/vrouw, en iemand die de glazen haalt en de tafels netjes houdt en met de hapjes rondloopt. Er is altijd wel iemand in je vriendenkring die dat leuk vindt, maar regel dit wel van te voren!

De dag na jouw feest komen we alles weer opruimen en inpakken. Je hoeft daar zelf NIKS aan te doen. (dus ook niet afwassen)

Wat kost een feest zonder bediening thuis?

Dat kun je heel gemakkelijk uitrekenen op onze offerte pagina: https://www.thuis-feest.nl/wat-kost-een-feest-thuis

Maar om een idee te geven, voor een feest met een tent, verlichting, geluidsinstallatie, bar of zelfbedieningspotten én drank voor 45 personen ben je voor zo'n 1500 euro klaar (inclusief op- en afbouw, exclusief reiskosten)
Hou er rekening mee dat de kosten wel flink kunnen oplopen als we langer dan een half uur onderweg zijn. (Omdat we niet één maar twee keer heen en weer moeten rijden.)